OnlineOrder

AquaJSN


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/aquado/public_html/administrator/components/com_imageshow/classes/jsn_is_showcasetheme.php on line 294

Dreptul de copyright

Dreptul de copyright pentru toate informațiile existente pe acest site este deținut de S.C. AQUADOR S.R.L. Toate eventual protejate de terțe părți pe site-ul branduri și mărci comerciale sunt dispozițiilor de drept marcă aplicabile și drepturile de proprietate ale proprietarilor înregistrați respectivi. Simpla mențiune nu implică faptul că mărcile comerciale nu sunt protejate prin drepturile terților! Dreptul de autor pentru orice material creat de către autor rămâne numai cu autorul. Orice duplicare sau utilizarea unor astfel de grafice, documente audio, secvențe video și texte în alte publicații electronice sau tipărite nu este permisă fără permisiunea expresă a autorului. S.C. AQUADOR S.R.L. va aplica toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.

Confidențialitate

Toate datele colectate în cursul vizitelor pe acest site sunt procesate conform prevederilor legale valabile în România. S.C. AQUADOR S.R.L. nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor web către care se fac legături prin intermediul acestui site. S.C. AQUADOR S.R.L. se angajează să nu dezvaluie nicio informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale. S.C. AQUADOR S.R.L. nu va transmite datele dumneavoastră personale introduse pe acest site către niciun terț.

Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal

Când vizitați acest site ce aparține companiei S.C. AQUADOR S.R.L., serverul de web înregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastră de servicii internet și al browserului de pe care ne vizitați. Alte date personale vor fi memorate numai dacă sunt oferite voluntar de dumneavoastră - de exemplu, în contextul unei înregistrări.

Utilizarea și dezvăluirea datelor personale și specificarea scopului

Datele dumneavoastră introduse pe acest site vor fi tratate în conformitate cu legislația actuală privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și vor fi utilizate de către S.C. AQUADOR S.R.L. în scop de administrare bază de date clienți sau pentru asistență clienți. De asemenea, informațiile vor fi folosite și pentru a vă putea informa despre noile produse și servicii ale companiei noastre sau analize marketing.

© 2016 SC Aquador SRL
Toate drepturile rezervate.
Str. X (zece) Nr. 27
Cristian jud. Sibiu
Contactati-ne:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel. +40 269 579573
Fax. +40 269 579788
JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com